Ryba v ořechovém těstíčku
Seznam surovin
- ryba 4 kusy (bez kůže)
 - vejce 1 kus
 - smetana zakysaná 250 gramů
 - ořechy vlašské 70 gramů (jemně nasekané )
 - sýr polotvrdý 100 gramů (Eidam)
 - sůl
 - pepř
 - paprika sladká 1 lžička (vločky)
 - olej 3 lžíce
 - citron
 
Postup přípravy
Porce ryby nebo i filé osolte, opepřete, zakápněte citronovou šťávou a nechte asi 10 minut rozležet. Pak ryby opečte z obou stran na oleji a přendejte je do zapékací mísy vytřené olejem.
Rozmíchejte zakysanou smetanu s vejcem, sýrem, ořechy, solí, pepřem a vločkami papriky. Směs rozdělte na jednotlivé porce ryb, vložte do předehřáté trouby a asi 10 -15 minut zapečte.
Podávejte s těstovinami nebo bramborami.
							
						
					




Načítám komentáře...