Lívanečky z pečené ryby

Seznam surovin

Na doplnění:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Prochladlé rybí filé nasekáme nadrobno a přendáme do mísy. Uvařené brambory oloupeme, nastrouháme najemno a přidáme do mísy k rybě. Pak přidáme nasekaný kopr a petrželku, vejce, strouhanku a nadrobno nakrájená sušená rajčata, směs dochutíme solí a pepřem, promícháme a necháme 5 minut odležet.

Pánev vytřeme olivovým olejem a rozehřejeme. Z připravené směsi tvoříme malé lívance a pomalu je opečeme na pánvi z obou stran dozlatova.

Okurku oloupeme a nastrouháme nahrubo do misky. Přidáme jogurt, osolíme, opepříme a promícháme. Lívance rozdělíme na talíře, doplníme opranými a odkapanými listy rukoly, mističkou s okurkovým salátem a dílky citronu na dochucení.

Poznámka k receptu

Lívanečky také můžete upéct v troubě na plechu, který jste vytřeli olejem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...