Hovězí burger s Jack Daniel´s Smooth Original Barbecue omáčkou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Nejdříve dobře rozehřejeme gril. Mezitím přidáme sůl, pepř a Jacka Daniel´s omáčku do mletého hovězího masa a pečlivě uhněteme rukama. Rozdělíme maso na čtyři stejné díly a vytvoříme z masa silnější karbanátky. Burgery pak cca 4 minuty grilujeme z obou stran.

2. Na burgery poté přidáme sýr a dáme na další minutu na gril, aby se sýr roztavil přímo na mase při grilování.

3. Nakonec burger už jen zkompletujeme v housce se salátem, rajčetem a cibulí. A na úplný závěr dochutíme barbecue omáčkou Jack Daniel´s.

Poznámka k receptu

Zajímavostí u těchto omáček je, že jsou založeny na tajném receptu s příchutí nezaměnitelné originální Tennessee Whiskey a díky tomu masu dodávají jedinečnou chuť. Maso tak příjemně ovoní lehkým nádechem kouřového aroma whisky Jack Daniel´s. Omáčku ale nemusíte používat jen na maso, výborně se hodí i ke grilovanému kozímu sýru, žampionům, nebo k bramborám a zelenině připravované na grilu. Vybrat si tak můžete z několika různých druhů omáček a glazur. Jako inspiraci jsme pro vás připravili recept na burger s Jack Daniel Smooth Original barbecue omáčkou. Který můžete rovnou přijít ochutnat i na www.burgerfest.cz.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...