KUŘECÍ SALÁT S ASIJSKOU ZÁLIVKOU

Seznam surovin

Dresink:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Kuřecí prsa osolte, opepřete a okořeňte paprikou a římským kmínem. V pánvi rozpalte máslo a maso na něm pozvolna opékejte dozlatova. Pak je nechte trochu zchladnout a natrhejte na kousky.

2. Mezitím nakrájejte okurku na tenká kolečka, zalijte ji 4 lžícemi octa a nechte marinovat. Cibulku nakrájejte na kolečka, řapíkatý celer na tenké plátky a vložte do mísy. Přidejte natrhané maso a promíchejte. Nakonec umíchejte dresink ze zbylého octa, cukru, sezamového oleje, sójové omáčky a bílého sezamu a část těsně před podáváním přimíchejte k masu a zelenině. Salát podávejte s marinovanou okurkou a zbytkem zálivky

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...