Kuře pečené s jemnou nádivkou
Seznam surovin
- kuře 4 kusy (baby)
 - houska 4 kusy
 - petržel kořenová 1 svazek
 - cibule 1 kus
 - smetana 200 mililitrů
 - máslo 150 gramů
 - vejce 4 kusy
 - sůl (dle chuti)
 - pepř (dle chuti)
 - muškátový oříšek (dle chuti)
 
Postup přípravy
Opražíme nasucho housku nakrájenou na kostičky v troubě dozlatova. Cibulku nasekáme na jemno, zpěníme na másle, přidáme nasekanou petržel, žloutky a smetanu. Smícháme s houskou, osolíme, opepříme a dochutíme muškátovým oříškem. Nakonec přidáme sníh z bílků.
Kuře osolíme. Směsí naplníme kuře, které pečeme v troubě rozpálené na 200°C dozlatova.
							
						
					




Načítám komentáře...