Grilované kuřecí plátky v jogurtové marinádě

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Čerstvý bílý jogurt smíchejte s kari kořením, dijonskou hořčicí, chilli kečupem a sójovou omáčkou, mírně osolte a opepřete. Vše důkladně promíchejte, aby se ingredience spojily do jednolité směsi. 2. Kuřecí plátky zlehka naklepejte, naložte do marinády a vložte na 3 hodiny do lednice. Nejlepší bude, když je budete moci ponechat v marinádě přes noc. 3. Brambory oloupejte, nakrájejte na plátky, osolte, opepřete a z každé strany je na rozpáleném oleji opečte. 4. Maso na stejném oleji ogrilujte z každé strany a podávejte s opečenými bramborami.

Poznámka k receptu

Jako přílohu můžete naservírovat i šťouchané brambory.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...