Rizoto s krůtím masem

Postup přípravy

Krůtí maso nakrájejte na nudličky, osolte, vložte na teflonovou pánev a na kapce oleje opečte. Přidejte nakrájený pórek a pod pokličkou směs pár minut poduste.

Do pánve přilijte trochu vody, nasypte nevařenou rýži a společně s masem a pórkem ji orestujte. Pak směs zalijte vodou, přidejte trochu podravky nebo sójovky a duste tak dlouho, až se voda vypaří.

Nakonec přidejte nakrájené žampiony, cherry rajčátka, červenou i žlutou papriku, salátovou okurku a znovu poduste, ale jen tak, aby zelenina zůstala křehká. Hotové rizoto je velmi šťavnaté a nasáklé zeleninovou šťávou.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...