Vejce v aspiku

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Lák od okurek doplňte vodou do 400 ml.

Do části tekutiny nasypte želatinu a nechte ji nabobtnat, pak ji v horké vodní lázni rozehřejte.
Rozehřátou želatinu smíchejte se zbytkem tekutiny, podle chuti můžete přikyselit. Plastové misky vytřete tence olejem, na dno nalijte vrstvu želatinového roztoku a nechte v chladu ztuhnout.

Položte na ni rozpůlená vejce, kapii, okurku, šunku a zalijte částí želatiny a nechte opět ztuhnout.
Nakonec přidejte salát, zalijte ho zbylou želatinou a aspik nechte vychladit a ztuhnout několik hodin, nejlépe do druhého dne. Pak opatrně vyklopte.

Hodnocení: 1,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 1

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...