OPEČENÉ BUŘTY S DIPY

Seznam surovin

Hořčičný dip:

Křenový dip:

Kečupový dip:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Připravte dipy: v první misce prošlehejte suroviny na hořčičný dip – medu můžete přidat i víc, záleží na tom, zda preferujete ostřejší, nebo sladší chuť, obě mají něco do sebe. V další misce promíchejte majonézu s křenem a přidejte nahrubo nastrouhané jablko. Loupat ho nemusíte, slupka v dipu udělá parádu. Ve třetí misce prošlehejte kečup s olejem a podle chuti dolaďte srirachou. Nakonec dip ozdobte nasucho opečeným sezamem.

2. Buřty nařízněte a opečte na ohni. Dipy se ale hodí i k nejrůznějším klobáskám, cigárům, párkům a podobně.

Více informací o bistru najdete na www.farmazvirat.cz

Bstro najdete na :www.farmazvirat.cz

Poznámka k receptu

Pokud chcete ochutnat něco mimořádného, sáhněte po špekáčcích z hovězího masa. Naším tipem jsou buřty z Horského statku Abertamy. Vyrábějí se ručně ze stařeného masa a udí na bukovém dřevě. Přímo na statku můžete koupit uzeniny a maso nebo si objednat nějakou specialitu v místním bistru.

Se studenými dipy se u táboráku obvykle moc neexperimentuje. Pokud toužíte po trochu jiných chutích, nemusíte vymýšlet nic složitého, stačí jen trochu vylepšit oblíbená dochucovadla.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...