Žampiony s vinnou klobásou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Žampionové hlavičky očistěte, odkrojte nožičky a odložte je.

2. Cibuli nakrájejte společně s nožičkami žampionů najemno.

3. Na pánvi rozehřejte olej a cibuli s nožičkami žampionů v něm zlehka osmahněte.

4. Vinnou klobásku vymačkejte ze střívka, smíchejte ji se stroužkem prolisovaného česneku a přidejte na pánev k cibuli. Zlehka osmahněte a směsí plňte žampionové hlavičky.

5. Troubu předehřejte na 200 °C.

6. Na každou hlavičku navršte kopeček nastrouhaného sýra a vložte do trouby na 20 minut zapéct.

7. Na závěr vše dozdobte čerstvou řeřichou.

Poznámka k receptu

Pro výraznější chuť můžete eidam nahradit nivou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...