CIPOLLE DI TROPEA – NADÍVANÉ PEČENÉ ČERVENÉ CIBULE

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Troubu předehřejte na 200 °C. Cibule oloupejte, seřízněte jim vršky a vydlabejte vnitřky tak, aby zůstaly asi jen 4 vnější slupky cibulí. Cibulová pouzdra vařte zhruba 10 minut v osolené vodě. Vyjměte a důkladně osušte.

2. Vydlabané vnitřky cibulí nasekejte najemno a spolu s olejem, pancettou nakrájenou na kostičky a pepřem osmahněte doměkka. Osmaženou směs smíchejte s nastrouhaným sýrem a naplňte jí uvařené cibule. Vyskládejte je na plech, zastříkněte olejem a pečte zhruba 20 minut. Podávejte jako předkrm, samotné nebo s kouskem bagety.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...