Lilky nadívané zeleninou

Seznam surovin

Na zálivku:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Lilky důkladně omyjte a osušte, odkrojte stopky a každý příčně nařízněte. Opečte lilky na oleji a dejte na stranu.

Na tomtéž oleji osmažte nadrobno nakrájené cibule, papriky, feferonku a rajčata. Do osmažené směsi přidejte nasekaný česnek, osolte podle chuti a dobře promíchejte.

Řezy v lilcích naplňte zeleninovou směsí a lilky narovnejte do zapékací mísy. Trochu je podlijte vodou a vložte do předehřáté trouby. Pečte při 200 °C asi 30 minut.

Mouku osmahněte na oleji, přidejte rajskou šťávu, osolte, opepřete a povařte. Šťávou zalijte lilky a nechte v troubě ještě krátce zapéci.

Poznámka k receptu

Podávejte s čerstvým pečivem nebo opečenými bramborami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...