Kedlubna na paprice

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Oloupanou brukev nakrájíme na kostičky, žampióny na plátky. Drobně nakrájenou cibuli osmahneme na oleji, přidáme papriku, brukev, žampiony, podlijeme malým množstvím vody a dusíme do měkka.

Ochutíme solí. Mouku rozmícháme ve 150 ml vody, přidáme k zelenině a mírným varem vaříme 10 minut.

Podáváme s vařenými bramborami, těstovinou nebo kynutým knedlíkem jako hlavní jídlo. Na talíři pak zdobíme sekanou pažitkou.

Pokud chceme, aby byl pokrm hutnější, můžeme přidat i vařené vejce, plátek opečeného tofu, nebo pokrm posypat strouhaným sýrem.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...