Guláš z hlívy ústřičné

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Hlívu očistíme, nakrájíme ji na delší nudle a zprudka opečeme v kastrolu na rozehřátém na oleji. Přidáme oloupanou a jemně nakrájenou cibuli, mletou papriku a protlak, osolíme, promícháme a necháme zvolna dusit pod pokličkou.

Pak přidáme drobně nakrájený česnek, obě papriky nakrájené na kousky a lístky šalvěje a vše promícháme. Přilijeme asi 5 dl vody rozmíchané s moukou, zvýšíme teplotu a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí.

Pak teplotu opět zmírníme a guláš necháme zvolna vařit asi 20 minut. Podáváme s chlebem.

Hodnocení: 4,7/5

Hodnotilo: 3

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...