Tiramisu po česku

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Kávu nasypte do hrnečku a zalijte 100 ml vroucí vody a přimíchejte likér. Začněte šlehat smetanu, a když začne tuhnout, přidejte cukr a pomazánkové máslo (pokojové teploty). Šlehejte, dokud nevznikne hladký krém.

Obdélníkovou misku (rozměr asi 20 x 30 cm) vyložte vrstvou cukrářských piškotů. Pokapejte je polovinou kávy a počkejte, než se vsákne. Potřete polovinou krému a vše zopakujte. Krém na povrchu uhlaďte, formu přikryjte a vložte na několik hodin do chladu (nejlépe přes noc).

Před rozkrájením moučník posypte přes sítko kakaovým práškem.

Hodnocení: 1,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 1

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...