Miniindiánci

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Bílky ušlehejte v nerezové nebo smaltované misce s polovinou cukru do pěny. Nádobu vložte do horké vodní páry, přidejte zbytek cukru a pár kapek citronové šťávy a vyšlehejte dotuha.

Hmotou naplňte cukrářský sáček. Piškoty rozložte na plech vyložený pečicím papírem a nastříkejte na ně čepičky sněhu.

Plech vložte do trouby vyhřáté na 50 °C a asi půl hodiny sušte. Cukroví nechte vychladnout.

Ve vodní lázni rozehřejte čokoládu a indiánky v ní namáčejte. Každý vložte do ozdobného papírového košíčku a čokoládu nechte ztuhnout. Ihned podávejte.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 4

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...

Přečtěte si jinde