Karamelové košíčky v bílé čokoládě

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Připravte si papírové košíčky. Oříšky nasekejte nahrubo, opražte a nechte vychladnout.

Bílou čokoládu rozehřejte ve vodní lázni a štětečkem ji natřete na dno i stěny košíčků. Nechte ztuhnout a ještě dvakrát až třikrát zopakujte, dokud není vrstva dostatečně silná. Potom papírové košíčky opatrně
sloupněte.

Cukr nechte v kastrolku se silným dnem rozpustit na karamel. Smetanu zahřejte k bodu varu a vlijte ji do karamelu. Za stálého míchání krátce povařte, nechte vychladnout a uložte do chladu.

Vychlazeným krémem naplňte čokoládové košíčky a posypte oříšky.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...