Srdíčka s pomerančovým krémem

Seznam surovin

Na krém:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Linecké těsto rozválíme na pomoučeném válu na placku silnou asi 3 mm, ze které vykrájíme srdíčka (nebo jiné tvary). Přeložíme je na plech vyložený papírem na pečení, vložíme do vyhřáté trouby a upečeme.

Pomerančový krém: Změklé máslo utřeme do pěny, postupně k němu přidáváme prochladlou pomerančovou šťávu svařenou s cukrem a necháme asi 30 minut uležet v chladničce. Pak krém dobře vyšleháme.

Po vychladnutí slepíme vždy dvě srdíčka k sobě pomerančovým krémem, namočíme je do rozehřáté mléčné čokoládové polevy a po zaschnutí dozdobíme proužky bílé polevy.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...