Slepované rohlíčky

Seznam surovin

Těsto:

Bešamelový krém:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Prosátou mouku, máslo, cukr, žloutek, citronovou šťávu a vanilku zpracujte na těsto. Oddělujte z něj kuličky, vmáčkněte je do formiček, vymazaných tukem a vysypaných piškoty, a pečte při 180 °C přibližně 10 minut. Ještě za horka je vyklepněte z formiček a nechte vystydnout. Dva až tři dny před podáváním je pak slepujte bešamelovým krémem.

Na krém přiveďte mléko s moukou za stálého míchání k varu. Ztlumte oheň a míchejte, až krémový základ
zhoustne. Do vychladlé hmoty poté vmíchejte důkladně prošlehané máslo s cukrem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...