Pařížské tyčinky polité bílou polevou

Seznam surovin

Těsto:

Poleva:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Najemno namleté ořechy, cukr a bílek vypracujte na kompaktní hmotu a na pracovní ploše lehce posypané
moučkovým cukrem ji rozválejte na plát o síle asi 3 mm.

Na polevu ušlehejte sníh z bílků s cukrem a citronovou šťávou. Natřete ji na plát ořechové hmoty. Pak ho nakrájejte na tyčinky o veliko sti as i 2 x 7 cm, opatrně je přeneste na plech pokrytý pečicím papírem a pečte 7 minut v troubě vyhřáté na 180 °C. Poté stáhněte teplotu trouby na 80 °C a pečte (spíš sušte) ještě 45 minut.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...