Ořechové trubičky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Z uvedených surovin vypracujte těsto a zabalené v kuchyňské fólii je nechte aspoň 2 hodiny odpočinout. Pak ho rozválejte na plát o síle asi 3 mm a skleničkou z něj vykrajujte placičky. Tenké trubičky jimi obtočte a pečte při 180 °C asi 10 minut.

Vychladlé trubičky sejměte z formiček a plňte krémem. Nejdřív uvařte bešamel z mléka, mouky a žloutku. Až vystydne, zamíchejte do něj rum a vešlehejte máslo promíchané s oběma cukry. (To ale udělejte až v den, kdy budete cukroví podávat. Naplněné trubičky změknou a krém s máslem delší předstih, ve kterém se cukroví peče, nevydrží bez úhony.)

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...