Minibublaniny s červeným ovocem

Seznam surovin

Na ozdobení:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V míse smícháme mléko s vejcem, rozpuštěným tukem, oběma druhy mouky, práškem do pečiva, cukrem, citronovou kůrou a rozdrceným kardamomem.

Umícháme hladké těsto, naplníme ho do vymazaných jednoporcových formiček a posypeme ovocem (mražené ovoce necháme lehce rozmrznout). Formičky vložíme do trouby vyhřáté na 170 °C a pečeme 10 – 15 minut.

Upečené bublaninky vyklopíme na dezertní talířky a každou ozdobíme ušlehanou smetanou, kopečkem zmrzliny a nakrájenými jahodami.

Poznámka k receptu

Místo šlehačky a zmrzliny doplňte minibublaniny našlehaným jogurtem a posypte ho drcenými lentilkami.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...