Piškotová bublanina s ovocem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Ovoce omyjte a nechte okapat, zbavte ho stopek, popř. vypeckujte.

Žloutky našlehejte s polovinou cukru do pěny a po troškách zašlehávejte roztavené vlažné máslo. Z bílků a zbytku cukru ušlehejte sníh a mouku prosejte. Sníh střídavě s moukou lehce vmíchejte do těsta.

Plech nebo zapékací formu vymažte tukem a vysypte moukou. Ovoce promíchejte s piškotovými drobečky, aby nekleslo ke dnu, kde by se připalovalo.

Těsto nalijte na plech, pokryjte ho ovocnou směsí a vložte do předehřáté trouby. Pečte při 180°C asi 30 minut. Po vychladnutí pocukrujte a nakrájejte na řezy.

Hodnocení: 2,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 2

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...