Bábovka z Bullerbynu

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Oddělte žloutky od bílků. Máslo vyšlehejte do světlé a nadýchané pěny, přidejte žloutky, cukr a prošlehejte. Přilijte mléko a vsypte mouku smíchanou s práškem do pečiva. Nakonec přidejte citronovou kůru a vše důkladně promíchejte.

2. Bílky vyšlehejte do tuhého sněhu a opatrně vmíchejte do těsta. Formu na bábovku vymažte máslem, vysypte moukou a vlijte do ní těsto. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C asi 45 minut. Nechte chvilku vychladnout, pak bábovku opatrně vyklopte a posypte moučkovým cukrem.

Hodnocení: 1,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 1

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...