Marocký mrkvový salát s fetou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Mrkev oloupejte a škrabkou nakrájejte na tenké plátky. Česnek nakrájejte nadrobno a orestujte ho na rozpáleném oleji. Přidejte pastu Ras el- -Hanout, krátce orestujte a podlijte trochou vody. Ochuťte cukrem, solí citronovou šťávou a dejte do omáčky mrkev. Vařte, dokud se tekutina nezredukuje na hustou omáčku. Pak k mrkvi vmíchejte nasekanou petrželku, rozdrobenou fetu a podávejte.

Poznámka k receptu

Většina supermarketů má oddělení s mezinárodními potravinami. Pusťte se do dobrodružství a začněte je ochutnávat. Nás dostala pasta Ras el-Hanout, proměnila totiž mrkev v exotický salát.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...