
Bramborový salát inspirovaný Yotamem Ottolenghim se stane hvězdou každé party či pikniku. Je lehký, plný nečekaných chutí, a navíc ho snadno připravíte na poslední chvíli.
1. Brambory uvařte doměkka. V rendlíku přiveďte k varu osolenou vodu, dejte do ní křepelčí vejce a vařte 2 minuty, pak je opatrně oloupejte. Bazalku, petržel, sýr, mandle a olej rozmixujte na hladkou pastu.
2. Jakmile jsou brambory hotové, ještě teplé je nakrájejte na čtvrtky a dejte do velké mísy. Přidejte cukrový i čerstvý hrášek a promíchejte s pestem, octem a nasekanou mátou. Podávejte s křepelčími vejci.
Bramborový salát inspirovaný Yotamem Ottolenghim se stane hvězdou každé party či pikniku. Je lehký, plný nečekaných chutí, a navíc ho snadno připravíte na poslední chvíli.
Načítám komentáře...