Barevný fazolový salát

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Brambory oloupejte a nakrájejte na plátky. Cibuli a stroužky česneku nakrájejte na kolečka. Papriky omyjte, osušte, zbavte jádřinců a nakrájejte na kostky. Rajčata spařte, oloupejte a nakrájejte na kostky.

Olej zahřejte ve větší pánvi a vložte na něj cibuli a papriky, chvíli restujte, potom přidejte brambory a česnek a osmažte vše dozlatova.

Fazole slijte a nechte okapat. Společně s nakrájenými rajčaty je přidejte do pánve, osolte, opepřete, přisypte provensálské bylinky, zlehka promíchejte a nechte prohřát. Směs nandejte na talíře, posypte zelenou petrželkou a podávejte s bílým nebo celozrnným pečivem.

Poznámka k receptu

Do salátu můžete přidat několik vypeckovaných černých oliv.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...