Tvarohové těsto na knedlíky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Tvaroh vložíme do mísy. Z čerstvého, dosud měkkého bílého pečiva ostrým nožem odkrojíme kůrku a střídku nakrájíme na menší kostičky. Nakrájenou střídku vložíme do robotu se sekacími noži a rozsekáme ji na jemnou vláčnou drť. Připravenou rozsekanou drť z pečivové střídky přisypeme k tvarohu v míse. Pak do mísy vlijeme rozklepnuté celé vejce a přidáme špetku soli.

Máslo opatrně rozpustíme a necháme ho zchladnout. Pak ho také přilijeme do mísy, vše opatrně promícháme a těsto zahustíme podle potřeby hrubou moukou.

Připravené těsto zabalíme do mikrotenové fólie, aby na povrchu neoschlo, a necháme ho chvilku odpočinout.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...