Horké malinové suflé

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Čtyři ohnivzdorné misky (obsah asi 200 ml) vytřete máslem a vysypte krupicovým cukrem. Čerstvé maliny rozmačkejte a prolisujte sítkem. Můžete vmíchat pálenku.

Bílky ušlehejte, přidejte k nim zbytek krupicového cukru a vanilkové cukry a ušlehejte pevný sníh. Malinové pyré lehce přimíchejte do sněhu. Hmotu přendejte do misek, a ty vložte do trouby vyhřáté na 190°C. Pečte 10-15 minut, až krém vyskočí a mírně ztuhne.

Ušlehejte pevnou šlehačku. Upečené suflé pocukrujte, ozdobte šlehačkou a ihned podávejte.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...