Krůtí játra s hrozny

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Játra důkladně omyjte, osušte, odblaňte a nakrájejte na kousky. Cibuli nakrájejte nadrobno a česnek rozetřete. Natě omyjte a nechte okapat.

Játra vložte do rozehřátého oleje a za stálého míchání je asi 2 minuty opékejte. Přidejte cibulku, česnek, nasekaný nebo sušený tymián, snítku rozmarýnu a pepř. Za stálého míchání směs opékejte asi 4 minuty. Potom přilijte sherry, přidejte omyté a okapané hroznové kuličky a osolte.

Krátce promíchejte, přikryjte a odstavte.

Podávejte teplé s opečeným bílým chlebem nebo restovanými bramborami. Játrovou směs ozdobte zelenou petrželkou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...