Smažená drůbeží jatýrka

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Drůbeží játra očistíme a zbavíme blanitých částí. Obalíme je nejdříve v hladké mouce smíchané s pepřem, pak v rozšlehaných vejcích a na závěr zlehka ve strouhance.

Obalená játra vložíme do pánve s vyšší vrstvou rozehřátého oleje a usmažíme je z obou stran dozlatova.

Usmažená játra osolíme, rozdělíme na talíře a podáváme s různě upravenými bramborami.

Poznámka k receptu

Připravte jako přílohu petrželkové brambory. Oloupané brambory uvařte v osolené vodě doměkka, sceďte, na pánvi je krátce obalte v rozpuštěném másle, osolte a promíchejte s nasekanou petrželkou.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...