Dušená játra s houbami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Játra odblaníme, nakrájíme na plátky, krátce je spaříme vařící vodou, propláchneme studenou vodou a necháme odkapat.

V hluboké pánvi rozpálíme olej, přimícháme očištěné a na plátky nakrájené žampiony, osolíme je, opepříme a zprudka je opečeme. Přilijeme smetanu, přidáme pomazánkové máslo a citronovou kůru a pomalu vaříme, až se odpaří asi polovina tekutiny.

Brokolici krátce spaříme ve vroucí osolené vodě, ihned ji zchladíme ve studené a necháme odkapat. Pórek nakrájíme na kolečka, důkladně ho propláchneme a přidáme společně s brokolicí a játry k houbám. Vše necháme přejít varem, podle potřeby přisolíme a podáváme.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...