Drůbeží jatýrka ve slanině I

Seznam surovin

Na omáčku:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Játra opláchneme, osušíme, opepříme a každý kus jednotlivě zabalíme do plátku slaniny. Závitek propíchneme párátkem, aby slanina dobře držela, naskládáme do pekáčku vymazaného olejem, vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C a pečeme asi 7 minut. Trochu osolíme a rozdělíme na talíře. Podáváme se studenou omáčkou a opečenými toasty.

Omáčka: Sterilované brusinky vložíme do mixéru, přidáme kečup, šťávu a kůru z pomeranče, worcester, trochu soli a pepře a vše rozmixujeme na hladkou omáčku. Podle potřeby ji

Hodnocení: 2,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 2

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...