Sweet pork podle Paula

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Maso nakrájejte na velmi tenké plátky a ty pak na kousky asi 2 x 3 cm. Asi 2 minuty je povařte, hned sceďte a omyjte ve studené vodě. Vyplaví se tak všechny nečistoty a nadbytečné bílkoviny, které se při vaření obvykle srážejí na hladině.

2. Zázvor očistěte a nakrájejte na nudličky, chilli papričky nasekejte, vše přidejte do hrnce k vývaru a sójové omáčce. Nálev dochuťte rybí omáčkou a bílým pepřem.

3. Přidejte maso, přiveďte k varu, pak oheň stáhněte a pomalu vařte. Omáčka se zredukuje a zhoustne, maso musí změknout. Bude to trvat asi 90 minut. Hotovou omáčku případně ještě dochuťte rybí omáčkou a pepřem.

Poznámka k receptu

Tuhle neobvyklou úpravu dělává Paul i ve své restauraci Sansho, takže si můžete připadat jako skutečný šéfkuchaři. Kombinace vepřového v omáčce a pikantního salátu způsobí chuťovou explozi.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...