VEPŘOVÉ SE ZELENINOU NA ASIJSKÝ ZPŮSOB

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Maso nakrájejte na tenoučké plátky, cibuli na půlměsíce. Česnek podrťte a nasekejte nadrobno. Ředkvičky rozkrojte na čtvrtiny, jarní cibuli i mrkev nakrájejte na šikmá kolečka. Pak choi podélně rozpůlte. Rýžové nudle uvařte dle návodu, sceďte a propláchněte studenou vodou.

2. V pánvi wok rozehřejte olej. Zprudka na něm osmahněte cibuli, přidejte česnek a ještě minutu restujte. Vhoďte maso a za stálého míchání/prohazování zprudka restujte. Jakmile se maso zatáhne, zakápněte rybí omáčkou a nechte odpařit.

3. Přidejte zeleninu, sójovou omáčku a ještě 2 minuty restujte. Nezapomeňte prohazovat, aby se směs pěkně osmahla a promísila. Na závěr vmíchejte vařené nudle a prohřejte. Servírujte posypané sezamovým semínkem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...