Pikantní vepřové řízky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Řízky lehce naklepejte, osolte, pokapejte šťávou z 1/2 pomeranče smíchanou se lžící koňaku a nechte rozležet. Na pánvi vytřené olejem nebo na grilu maso opečte z obou stran doměkka.

Zpěňte na oleji drobně nakrájenou feferonku, na nudličky nakrájenou papriku, na nudličky nakrájené mrkve, nasekané naťové cibulky a na měsíčky nakrájenou červenou cibuli.

Smíchejte šťávu se škrobovou moučkou, citronovou šťávou, solí, pepřem, nalijte na zeleninu a za stálého míchání vařte, dokud omáčka nezhoustne. Maso rozdělte na talíře, přelijte omáčkou a podávejte s rýží.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...