Vepřové kotlety se šťouchanými brambory

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. V misce smíchejte obě hořčice, olej, ocet, lístky tymiánu, sůl a nahrubo namletý pepř. Do vzniklé marinády naložte kotlety a nechte odležet 20 minut.

2. Brambory uvařte v osolené vodě doměkka. Když jsou téměř hotové, rozpalte pánev a opečte na ní kotlety z obou stran dozlatova. Mezitím slijte brambory a nahrubo je rozšťouchejte s máslem a nasekanou petrželkou. Ihned podávejte s kotletami.

Poznámka k receptu

Kotlety jsou skvělým kusem vepřového – mají jeho robustní aroma, přesto jsou ale hotové za chvilku. Když použijete kotlet bez kosti, bude chuť jemnější a jídlo hotové ještě rychleji.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...