Segedínský guláš

Seznam surovin

Na omáčku:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Oloupané a nadrobno nakrájené cibule orestujeme dozlatova v kastrolu na rozehřátém sádle. Přidáme omyté a na kostky nakrájené vepřové maso, opečeme ho, poprášíme mletou paprikou a kmínem, podlijeme vývarem, osolíme a dusíme pod poklicí na mírném ohni asi 70 minut.

K podušenému masu přidáme proprané a překrájené kysané zelí a vaříme společně 20 minut. Pak přilijeme mouku rozkvedlanou ve smetaně a ještě 15 minut povaříme.

Na závěr guláš dochutíme solí, pepřem a popřípadě octem a při podávání doplníme každou porci kopečkem zakysané smetany.

Hodnocení: 4,5/5

Hodnotilo: 2

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...

Přečtěte si jinde