Zapečené rybí filé s bramborami a limetkami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky a krátce povaříme v osolené vodě. Scedíme je a necháme odkapat.

Oloupané cibule nakrájíme na kolečka, orestujeme je na rozpáleném másle dosklovata, přidáme na plátky nakrájené stroužky česneku, zakapeme šťávou z limetky, osolíme a opepříme. Směs přidáme k bramborám, promícháme a přendáme ji do máslem vymazané a strouhankou vysypané zapékací mísy. Smetanu rozšleháme s vejcem a nastrouhaným sýrem.

Ještě zmrzlé osolené filé zprudka opečeme na rozpáleném oleji, rozložíme je na připravené brambory, posypeme pepřem, přelijeme připravenou sýrovou omáčkou a pečeme v troubě vyhřáté na 170 °C asi 40 minut. Ozdobíme plátky citronu a petrželkou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...