Treska s rozmarýnem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rybí filety rozdělíme na čtyři části a osolíme je. Čtyři zapékací misky vytřeme olejem. Zakysanou smetanu rozšleháme se žloutkem. Šalotky oloupeme a podélně rozkrojíme na půlky, pórek důkladně omyjeme a nakrájíme na kolečka.

Do připravených vymazaných misek stočíme rybí filety proložené rozmarýnem a mezi ně rozdělíme půlky šalotek a kolečka pórku.

Ryby se zeleninou v miskách zalijeme smetanou se žloutkem, misky vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme asi 30 minut dozlatova.

Poznámka k receptu

Vylepšete ji! Doplňte zapečenou tresku s bylinkovou vůní nakrájenými kapary nebo černými olivami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...