Grilovaný losos s citronovým máslem

Seznam surovin

Citronové máslo:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. CITRONOVÉ MÁSLO: Mírně změklé máslo utřete s prolisovaným česnekem, citronovou šťávou, kůrou, solí a pepřem dohladka. Máslo zabalte do fólie a nechte v ledničce ztuhnout.

2. Lososa osolte, opepřete a poté položte na středně rozehřátý gril kůží dolů. Po 4 minutách filet obraťte a grilujte dalších 4 - 6 minut.

3. Horkého lososa posypte citronovou kůrou, položte na něj lžičku másla a podávejte.

Poznámka k receptu

Podobně můžete ogrilovat i filet z většího pstruha. Měl by však mít vždy kůži, aby se na mřížce nerozpadl a bylo možné ho snadno obrátit.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...