KARBANÁTKY S KAŠÍ A HRÁŠKEM

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Brambory oloupejte, uvařte do měkka, slijte, přidejte 4 lžíce másla, ohřáté mléko, osolte, rozšťouchejte a důkladně promíchejte.

2. Zatímco se vaří brambory, připravte karbanátky: mleté hovězí osolte, opepřete, přidejte vejce a promíchejte. Navlhčenýma rukama vytvarujte karbanátky. Smažte je na malém množství oleje – nejprve zprudka, pak ztlumte oheň a pomalu dopékejte, aby se maso prohřálo i uvnitř.

3. Hrášek propláchněte v cedníku studenou vodou a pár minut povařte v malém množství vody. Slijte, vmíchejte máslo a dochuťte solí a pepřem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...