Podzimní guláš

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Cibuli nakrájejte nahrubo a zpěňte v hrnci na rozpáleném oleji. Maso nakrájejte na kostky a vložte na cibuli. Míchejte, dokud maso nezšedne, potom ho přiklopte a duste. Když pustí šťávu, přilijte trochu horké vody a dále duste asi půl hodiny (podle potřeby ještě podlijte horkou vodou).

Přidejte kmín, majoránku, tymián, worcesterskou omáčku, maggi, sůl a mletou papriku. Dobře promíchejte a opět duste asi půl hodiny.

Přimíchejte hořčici, pepř, nadrobno nakrájenou zelenou papriku a podle chuti chilli a duste asi 20 minut.

Potom přidejte oloupaná a na kostky nakrájená rajčata a dále duste. Když je maso měkké, přilijte pivo a v trošce vody rozmíchanou mouku. Za občasného míchání vařte asi 10 minut. Podávejte s knedlíkem nebo bramborami.

Poznámka k receptu

Před podáváním porce guláše ozdobte nudličkami pórku.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...