Hovězí hamburger Argument

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Hovězí maso společně s lojem nameleme na hrubé planžetě, přidáme najemno nakrájenou jarní cibulku a 1/3 najemno nakrájené červené cibule, osolíme a opepříme. Maso pořádně propracujeme a vytvarujeme burger, který pečeme dle požadované úpravy z každé strany.

2. Před servírováním bulku do křupava opečeme, potřeme majonézou z medvědího česneku. Na spodní část vložíme opečenou červenou cibuli, rajče a vložíme upečené maso. Vypečenou slaninu se sýrem cheddar položíme na maso a společně rozpečeme v troubě.

3. Vaječné žloutky smícháme s citronem, solí, bílým pepřem a dijonskou hořčicí. V míse vše začneme metlou šlehat a pomaličku přiléváme olivový olej. Šleháme, dokud nám vše nezhoustne v hustou majonézu. Poté přidáme medvědí česnek.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...