Cuketový nákyp

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Na hrubém struhadle nastrouhejte 750 g mladých cuket (starší rozpulte a vydlabejte semena). Osolte je, promíchejte a nechte 15 minut stát a pak z nich vymačkejte přebytečnou tekutinu.

V míse rozmíchejte 200 g zakysané smetany se 150 g jemně nastrouhaného ementálu, solí, pepřem, lžící jemně nasekané zelené petrželky, lžičkou sypkého zeleninového bujonu, 4 vejci a 150 g polohrubé
mouky smíchané se lžičkou prášku do pečiva a vmíchejte cuketu.

Těsto nalijte do tukem vytřené zapékací mísy, vložte do předehřáté trouby a zvolna upečte dozlatova.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...