Kokosové pusinky plněné bílou čokoládou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Z bílků a špetky soli nebo několika kapek citronové šťávy ušleháme ve větší míse tuhý sníh. Po lžících do něj zapracujeme cukr, až vznikne hladká a pevná sněhová hmota, která tvoří špičky.

Do sněhu opatrně vmícháme 2/3 kokosu a sníh naplníme do cukrářského sáčku s hladkou trubičkou. Na plech vyložený papírem na pečení nastříkáme pusinky a do středu každé z nich vmáčkneme malý kousek čokolády. Čokoládu zakryjeme ještě kouskem sněhu.

Hotové pusinky posypeme zbylým kokosem a sušíme v troubě vyhřáté na 70 °C 2 hodiny.

Recept na sněhové těsto najdete zde.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...