Linecké cukroví ze špaldové mouky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Mouku smíchejte s citronovou kůrou. Máslo utřete s cukrem a postupně vmíchejte vejce a vanilkový extrakt. Do máslové směsi zapracujte mouku - vznikne vám hladké těsto. Těsto zabalte do potravinové folie a uložte alespoň na hodinu do lednice.

2. Vychlazené těsto vyválejte na pomoučené ploše a vykrajujte vámi vybrané tvary. Jednotlivé kousky cukroví klaďte na plech vyložený pečícím papírem. Pečte při teplotě 170 °C do růžova, asi 3 - 5 minut, podle tloušťky těsta a velikosti cukroví. Vychladlé kousky slepujte marmeládou.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...