Tající sušenkoví sněhuláci (cca 25 ks)

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Ze všech uvedených ingrediencí vypracujte hladké těsto.
2. Těsto zabalte do potravinové folie a uložte do lednice asi na 1 hodinu.
3. Z těsta vyválejte placku silnou asi 4 mm a skleničkou vykrajujte stejně velká kolečka.
4. Kolečka klaďte na pečicím papírem vyložený plech a pečte na 180 °C dorůžova.
5. Připravte si polevu - vyšlehejte cukr s bílkem a citronovou polevou do mírně tekuté směsi.
6. Na vychladlé sušenky cukrovou polevou vytvořte zdobení připomínající tající sníh a do něj položte jeden marshmallow bonbon.
7. Část polevy smíchejte s kakaem, aby se obarvila nahnědo a dozdobte marshmallows i sušenku tak, aby měl sněhulák obličej a ruce. Přidejte knoflíky poházené v tajícím sněhu a poté nechte vše zaschnout.
8. Pomocí cukrové polevy můžete sněhulákům přilepit na hlavu mini marshmallows tak, aby připomínaly klobouk.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...