Skořicové hromádky II

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Čokoládovou polevu rozlámeme na kousky a opatrně ji rozpustíme v horké vodní lázni. Přisypeme k ní mletou skořici a strouhanou pomerančovou kůru a dobře promícháme.

Připravenou směs vyjmeme z horké vodní lázně a stále mícháme, až začne směs chladnout a houstnout.

Růžky sladkých skořicových čtverečků namáčíme v čokoládové směsi a slepujeme je k sobě do malých hromádek, které necháme zaschnout a dobře ztuhnout.

Poznámka k receptu

Do sladkého krému můžete namáčet i jiné cereální lupínky, které máte rádi (například slazené cornflakes). Hromádky ale pak nebudou mít tak intenzivní skořicovou chuť.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...