Nugátové kuličky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Nasekané mandle určené na obalení nasypeme na teflonovou pánev. Za stálého míchání je opatrně opražíme a necháme je vychladnout.

Hořkou čokoládu rozlámeme na kousky (nebo nakrájíme ostrým nožem) a vložíme do kovové misky. Přidáme nakrájený nugát a tuk, misku vložíme do horké vozní lázně a vše necháme rozpustit na hladký krém.

Do čokoládového krému přidáme jemně nasekané mandle a rum a dobře promícháme. Vzniklou hmotu necháme trochu prochladnout, pak z ní oddělujeme malé kousky a utvoříme z nich v dlaních kuličky, které obalíme ve vychladlých opražených mandlích.
a pak v nich obalíme nugátové kuličky.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...